Teuronjokimelonta

06.08.2016
Teuronjokimelonta
Ilmoittautumiset 22.7. mennessä
Paikka: Hämeenkoski-Kärkölä

Retkimelonnan 17 kilometrin reitti kulkee kauniiden hämäläismaisemien reunustamaa jokiuomaa pitkin alavirtaan Hämeenkoskelta Kärkölään, Myllykylän laavulle. Matkalla on muun muassa Hankalan Pellavaloukku, Hyväneulan koski, Helvetinpuro ja Myllykoski. Kosket ovat luokitukseltaan helppoja ja testatusti turvallisia meloa

Teuronjoen melontareitin kartta

AIKATAULU

Melojien kokoontuminen lauantaina 6.8. klo 9.00 Hämeenkoskella, Koskikaran levähdysalueella. Ensimmäiset melojat saapuvat Myllykylän laavulle Kärkölään n. klo 14.00. Yhteinen paluukuljetus laavu-/ kotaruokailun jälkeen Hämeenkoskelle lähtee noin klo 16.00. Reitin varrella on yksi tauko Koskelan sillalla.

melontaHINTA

Retken hinta 45 €/ osallistuja. Hinta sisältää opastuksen, kanootin, pelastusliivit ja aukkopeitot, kahvit, laavuruokailun, tapaturmavakuutuksen ja paluukuljetuksen Hämeenkoskelle. Mahdollisuus osallistua myös omalla kanootilla jolloin hinta on 20 €/ osallistuja. Lapset alle 12-v. huoltajan kanootissa 10 €. Mahdollisten huoltojoukkojen ruokailu varattava ilmoittautumisen yhteydessä, 10 €/ henkilö.

ILMOITTAUTUMINEN

Sitovat ilmoittautumiset 22.7.2016 mennessä. Jätä yhteystietosi sähköpostilla karkolan.kunta(a)karkola.fi tai puhelimella 044 770 2200. Ilmoittautuneille lähetetään kutsukirje opasteineen, kartta ja osallistumisen maksutiedot. Kuitti maksusta on oltava mukana lähtöpaikalla. Ilmoittautumisen yhteydessä on lisäksi mainittava erityistoiveet (inkkari, kaksikko) ja montako kertaa on aiemmin osallistunut Teuronjokimelontaan.

LISÄTIETOJA

Retken johtaja Leo Marttila puh. 0400 840 166

JÄRJESTÄJÄ

Teuronjoen Latu ry sekä Kärkölän ja Hollolan kunnat

MUOKATTU
24.05.2016